25% έκπτωση σε ΚΑΘΕ δεύτερο προϊόν με κωδικό: LELOSI25

Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ

Το μυστικό κρύβεται στα υλικά

Η τελειότητα μπορεί να μην υπάρχει, όμως η LELOSI κατάφερε να την πλησιάσει. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν λόγω των απαλών υλικών, της άνεσης και της μοναδικής αντοχής τους. Οι τεχνητές ίνες LELOSI είναι ό,τι πιο κοντινό μπορείτε να βρείτε στο φυσικό, οργανικό μετάξι. Οι μαλακές, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικές ίνες έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν σαν ένα δεύτερο δέμα, ενώ το ελαφρύ υλικό σας αφήνει να κινήστε χωρίς να αισθάνεστε κανέναν περιορισμό.

Οι ίνες LELOSI σχεδιάστηκαν ως μία ανακατασκευή φυσικού υλικού, και συνδυάζουν την αντοχή, την τρυφερότητα και την απαλή αίσθηση του μεταξιού, ενώ ταυτόχρονα έχει δοθεί έμφαση στην αντοχή και την ελαστικότητα που συμβάλλουν στην βιώσιμη χρήση. H πρωτοποριακή μεμβράνη βοηθά στην κυκλοφορία του αέρα απομακρύνοντας την υγρασία και παρέχοντας διαρκή άνεση σε οποιαδήποτε περίσταση. Μέσω μιας σειράς βελτιώσεων και πρακτικών δοκιμών σε χρήστες, η παραγωγή μας έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που το υλικό μας είναι ήδη πασίγνωστο σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρέχουμε μοναδική άνεση στους χρήστες μας, οι οποίοι δεν συμβιβάζονται παρά μόνο με το καλύτερο.

Ένας καινοτόμος τρόπος σκέψης σε σχέση με τα υφάσματα

Πιστεύουμε πως χάρις στην σύγχρονη επιστήμη, η ανακατασκευή φυσικών ινών μπορεί να αντικαταστήσει τις ίνες από μετάξι, αλλά και να τις βελτιώσεις ως προς την αντοχή με την βοήθεια της τεχνολογίας. Όπως οι κορυφαίοι σεφ ανά τον κόσμο δημιουργούν τα δικά τους, μοναδικά μείγματα μπαχαρικών για τα πιάτα τους, έτσι και εμείς, επιλέξαμε υλικά τα οποία σε συνδυασμό με τις μοναδικές τους ιδιότητες, παρέχουν ύψιστη άνεση. Με τον τρόπο αυτόν καταλήξαμε στο πιο μαλακό, ανθεκτικό, και ταυτόχρονα στο πιο άνετο ύφασμα που έγινε η βάση της παραγωγής ενδυμάτων μας.

Οι ίνες LELOSI προσφέρουν μοναδική απαλότητα, και δίνουν στο δέρμα σας την δυνατότητα να αναπνεύσει απομακρύνοντας την υγρασία, ενώ τα ενδύματα φορεμένα δίνουν την αίσθηση δεύτερου δέρματος. Ταυτόχρονα, το σώμα διατηρεί την φυσική του ικανότητα να ρυθμίζει την θερμοκρασία. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως το ρούχο θα σας δροσίζει κατά την διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων, και θα παρέχει θερμότητα όταν πέφτουν οι θερμοκρασίες. Λόγω του φαύλου κύκλους της «γρήγορης» μόδας που έχει τεράστιο αντίκτυπο στο περιβάλλον και τους ανθρώπους, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να επεκτείνουμε την ζωή των ενδυμάτων μας. Για τον λόγο αυτό είναι προτεραιότητά μας το να κάνουμε τα ενδύματα LELOSI βιώσιμα και ανθεκτικά ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ελαστικότητα και την άνεση. Αντιμετωπίζουμε ήδη πολλά, για τον λόγο αυτό δεν χρειαζόμαστε ρούχα που είναι υπερβολικά στενά το πρωί και υπερβολικά φαρδιά στο τέλος της ημέρας, ούτε και ενδύματα που προκαλούν φαγούρα και είναι ημιδιαφανή. Με τα ρούχα μας, θα αισθάνεστε ανανεωμένοι, νέοι και γεμάτοι ενέργεια.

Όταν η άνεση γίνεται στυλ

Καθώς η όμορφη εμφάνιση αποτελεί σημαντικό κομμάτι τις ευζωίας, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε δημιουργικούς σχεδιαστές μόδας με εξαίσιες ιδέες. Αυτός ο συνδυασμός των μοναδικών σχεδίων με την ασυναγώνιστη τελειότητα των υφασμάτων LELOSI, εξασφαλίζει την ασυναγώνιστη εμπειρία που επιβεβαιώνει επανειλημμένως ο τεράστιος αριθμός των ικανοποιημένων πελατών μας. Τα μοντέλα μας κυκλοφορούν σε περιορισμένες ποσότητες και η έμφαση δίνεται στην ποιότητα.

Στην LELOSI, δίνουμε τεράστια έμφαση στην ανάπτυξη και την καινοτομία στον τομέα της παραγωγής ενδυμάτων. Η φιλοσοφία μας είναι πως οι πελάτες μας αξίζουν άριστη ποιότητα, χωρίς συμβιβασμούς, γι'’αυτό τα μοντέλα μας σχεδιάζονται με βάση το όραμα της βιωσιμότητας και της άνεσης, καθιστώντας τα έτσι και φιλικά προς το περιβάλλον. Το κινητήριο όραμά μας είναι καλύτερα υφάσματα που σας προσφέρουν μια καλύτερη ζωή.