35% έκπτωση σε ΚΑΘΕ δεύτερο προϊόν με κωδικό: LELOSI35

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Προσπαθούμε να παραδίδουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα, αλλά δυστυχώς, γνωρίζουμε επίσης ότι μερικές φορές πρέπει να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή να υποβάλετε κάποιο παράπονο. Εάν το προϊόν δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 30 ημερών από την αγορά.

Εάν επιθυμείτε να ανταλλάξετε το προϊόν με άλλο, μπορείτε να το κάνετε εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος, αλλά πρέπει να πληρώσετε μεταφορικά 7,00 € (3,50€ για την επιστροφή των προϊόντων σας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Fan courier και 3,50€ για την νέα αποστολή). Θα πληρώσετε τα έξοδα αποστολής κατά την παράδοση όταν παραλάβετε το νέο σας δέμα με τα νέα είδη.

Εάν θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή με την υπηρεσία Fan courier κοστίζει 3,50 € και θα αφαιρεθεί από το ποσό της επιστροφής των χρημάτων σας. Η επιστροφή και η ανταλλαγή κατεστραμμένων και λανθασμένων προϊόντων είναι δωρεάν.

Εάν δεν επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Fan courier, μπορείτε να το κάνετε με δικό σας κόστος, αλλά θα πρέπει να μας δώσετε τον αριθμό αποστολής του δέματος σας. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας μόνο εάν μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την επιστροφή σας και να επιβεβαιώσουμε την άφιξή της στη διεύθυνσή μας. Στείλτε μας ένα e-mail στο : info@lelosi.gr και θα σας δώσουμε τα στοιχεία της διεύθυνσής μας.

Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση: καινούργιο, καθαρό, με ετικέτα, στην αρχική συσκευασία Lelosi, άπλυτο και άθικτο. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε το αίτημά σας εάν λάβουμε ένα προϊόν που δεν πληροί αυτούς τους όρους. Αυτές οι προϋποθέσεις δεν ισχύουν εάν επιστρέψετε ένα παλαιότερο προϊόν ως ελαττωματικό.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, στείλτε μας ένα e-mail στο : info@lelosi.gr και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ;?