25% έκπτωση σε ΚΑΘΕ δεύτερο προϊόν με κωδικό: LELOSI25 Καλοκαιρινό κύμα εκπτώσεων: βουτήξτε στο καλοκαίρι ☀️ Κάντε αγορές για πάνω από 100 ευρώ και θα προσθέσουμε ένα 🎁δώρο - ένα LELOSI λουράκι τηλεφώνου στην παραγγελία σας!🎁

LELOSI ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παραγγελίες έως 80 € - Το κόστος αποστολής είναι 5 €
Παραγγελίες άνω των 80 € - Δωρεάν αποστολή

Παραγγελίες έως 80 € - Το κόστος αποστολής είναι 6 €
Παραγγελίες άνω των 80 € - Το κόστος αποστολής είναι 1 €

Ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι 4 έως 8 εργάσιμες ημέρες.

Κατά τις περιόδους αιχμής των πωλήσεων και των προωθητικών μας περιόδων, ορισμένες παραγγελίες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ελαφρώς μεγαλύτερους χρόνους επεξεργασίας και αποστολής. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της αποστολής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για βοήθεια.

Συχνές ερωτήσεις

Όταν το δέμα σας φύγει από την αποθήκη μας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση αποστολής με τον αριθμό παρακολούθησης.

Μπορεί να χρειαστούν έως και 2 ημέρες για να ενημερωθεί ο αριθμός παρακολούθησης.

Οι υποστηριζόμενες μέθοδοι πληρωμής στη σελίδα μας περιλαμβάνουν πληρωμή με αντικαταβολή, πιστωτική/ χρεωστική κάρτα.

Ασφαλώς και μπορείτε να τα ανταλλάξετε. Αναζητήστε τη φόρμα ανταλλαγής σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://lelosi.gr/pages/returns. Εκεί θα λάβετε όλες τις πληροφορίες. Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@lelosi.gr και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σας παρακαλούμε να μας στείλετε μια φωτογραφία των χαλασμένων αντικειμένων στο info@lelosi.gr Θα βρούμε μια λύση και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να επιλύσουμε το πρόβλημα στην καλύτερη περίπτωση για εσάς.

ΤΩΡΙΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ