Η νέα συλλογή SambaLe κολάν τονίζει τη φυσική ομορφιά του σώματος

Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την πιο πρόσφατή μας συλλογή SambaLe κολάν, προσφέροντας μια σύγχρονη λύση για τις γυναίκες όλων των σωματότυπων, διατηρώντας παράλληλα τη διάσημη άνεσή τους. Ο σχεδιασμός μας διασφαλίζει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να τονίσει τη φυσική ομορφιά του σώματός της και να τονίσει τις καμπύλες της.

Η ομάδα των σχεδιαστών στο LELOSI εξηγούν: "Γεννημένο στους παλμικούς ρυθμούς του Ρίο, το SambaLe είναι μια νέα σειρά κολάν που αποτελείται από το πνεύμα της ανθεκτικής ενέργειας και τις βελτιωμένες καμπύλες της βραζιλιάνικης σάμπα όπως και η κίνηση ενός χορευτή." Τα κολάν Samba δεν είναι απλά ρούχα, κάνουν από μόνα τους μια δήλωση: μαζί τους, θα γίνετε πιο τολμηρή, η φιγούρα του σώματός σας θα εκφραστεί με όλη του τη δόξα και το πνεύμα σας θα ελευθερωθεί. Όπως η σάμπα, έτσι και τα κολάν της Samba γιορτάζουν τη διαφορετικότητα και την αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε μια αίσθηση ελευθερίας και μία ευγενική χαρά. Το SambaLe κολάν θα γίνει ο χορευτικός σας παρτενέρ, θα σας συνοδεύει σε οποιονδήποτε ρυθμό και κάθε φορά που θα τα φοράτε, θα αρχίζετε να γράφετε μια νέα όμορφη ιστορία γιορτάζοντας τη ζωή.

Γιατί οι γυναίκες-αλλαγές θα λατρεύουν τα κολάν SambaLe;

  • Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, παρέχοντας απαράμιλλη απαλότητα και άνεση στα οποία μπορείτε να βασίζεστε, είτε κατά τη διάρκεια της πρωινής γιόγκα είτε στην πίστα τις βραδινές ώρες.
  • Επιπλέον, το ελαστικό υλικό θα αφήσει το φυσικό δέρμα να αναπνέει και να απομακρύνει την υγρασία, διασφαλίζοντας την άνεσή σας ανά πάσα στιγμή.
  • Μια ειδική ραφή στο πίσω μέρος θα τονίσει τη γυναικεία φιγούρα και θα δώσει έμφαση στις καμπύλες, ενισχύοντας περαιτέρω την αυτοπεποίθηση.
  • Η ψηλή και μαλακή ζώνη θα προσφέρει τέλεια υποστήριξη κατά τη διάρκεια όλων των δραστηριοτήτων ή εξόδων.
  • Μια τσέπη στο πίσω μέρος είναι ιδανική για την αποθήκευση βασικών ειδών όπως κάρτες, νομίσματα, χαρτομάντιλα, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε.
  • "Τα χρώματα είναι ζωντανά και τα μοτίβα αντανακλούν την εξωτική ομορφιά της βραζιλιάνικης χλωρίδας και πανίδας, από τον ψίθυρο του Αμαζονίου έως την άγρια κραυγή του καρναβαλιού", εξηγούν οι σχεδιαστές στο LELOSI.

Τονίζουν ότι τα κολάν Samba θα κάνουν μεγάλη αίσθηση στη μόδα , τις ζεστές μέρες σε παγοδρόμια, σε περιπάτους, σε φεστιβάλ, σε αθλητικές αίθουσες, λόφους... βασικά οπουδήποτε ώστε να σας αγκαλιάσουν απαλά και να τονίσουν τις καμπύλες σας χωρίς να σας περιορίσουν - θα γίνουν το δεύτερο δέρμα σου. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μακρύ και κάπρι κολάν, τα οποία θα λατρέψετε.


Προετοιμασία: Nikolina Koljanin