Γιορτή της Μητέρας: η γιορτή της αγάπης, της επιμονής και της άνευ όρων φροντίδας

Η γιορτή της Μητέρας είναι μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη σε όλες τις υπέροχες μητέρες που φέρνουν αγάπη, ζεστασιά και άνευ όρων φροντίδα καθημερινά στη ζωή των παιδιών τους. Αυτή η γιορτή μας θυμίζει τη σημασία της μητρότητας και το βαθύ νόημα της ατελείωτης μητρικής αγάπης.

Η σημασία της γιορτής της Μητέρας

Η γιορτή της Μητέρας είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας σε όλες τις μητέρες που μας στηρίζουν, μας διδάσκουν, είναι οι φίλες μας και τα πρότυπά μας. Είναι μια μέρα να τις ευχαριστήσουμε για όλα όσα μας προσφέρουν ανιδιοτελώς και για όλη την αγάπη που μοιράζονται μαζί μας ανεπιφύλακτα. Μην ξεχάσετε, λοιπόν, να κάνετε έκπληξη στη μητέρα σας με μια μεγάλη αγκαλιά, ένα ειλικρινές φιλί και μια ιδιαίτερη έκπληξη από τη LELOSI. Είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη συλλογή μας, προσαρμοσμένη για όλες τις ηλικίες, κρύβει ακριβώς τα άνετα και κομψά εκλεπτυσμένα ρούχα που θα είναι τέλεια για τη μαμά σας. Μια δωροκάρτα LELOSI, που της επιτρέπει να εντρυφήσει στα ρούχα που κρατάει εδώ και καιρό στο καλάθι αγορών της, είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Μπορούμε να σας την στείλουμε ταχυδρομικά ή με email. Εκπληρώστε την κρυφή επιθυμία της για την γιορτή της Μητέρας. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να την περιποιηθείτε κάθε μέρα του χρόνου και να της δείξετε σεβασμό και αγάπη. Γιατί της αξίζει. Γιατί είναι η ΜΑΜΑ σου.

Η παράδοση του εορτασμού της γιορτής της Μητέρας χρονολογείται από το 1910 όταν γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ήρθε στην Ευρώπη μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Val, 8 ετών: "Η μαμά μου έχει πάντα καλή διάθεση. Ξέρει να ράβει. Μου ράβει ένα παντελόνι που συνήθως το σκίζω παίζοντας ποδόσφαιρο. Την αγαπώ.Σε ευχαριστώ που δεν πας στη δουλειά όταν είμαι άρρωστη, και διαβάζουμε παραμύθια μαζί."



Η Γιορτή της Μητέρας είναι μια ευκαιρία να εκφράσετε λεκτικά την ευγνωμοσύνη σας που έχετε μια υπέροχη μαμά. Αφήστε το απόσπασμα παρακάτω να σας βοηθήσει.

Οι μαμάδες πρέπει να έχουν τρία ζευγάρια μάτια... Ένα ζευγάρι για να βλέπουν μέσα από κλειστές πόρτες. Άλλο ένα ζευγάρι που θα βλέπει πίσω τους και ένα ζευγάρι να βλέπει μπροστά όταν το παιδί σπάει κάτι και μιλάει σιωπηλά: όλα είναι καλά, σ'αγαπώ. (Έρμα Μπόμπεκ)

Μαρία, 11 ετών: "Μου αρέσει η μαμά μου και μιλάμε πολύ. Μερικές φορές με τις ώρες. Και γελάμε επίσης με τα αστεία μας. Ο αδερφός μου δεν τα καταλαβαίνει. Αλλά περνάμε τέλεια. Μαμά, σε ευχαριστώ που είσαι το χαμόγελο μου."

Χαιρετισμός για τη γιορτή της μητέρας LELOSI

Για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια και την απέραντη ευγνωμοσύνη μας για όλη την αγάπη που απλόχερα δίνετε στα παιδιά σας. Το στοργικό σας χέρι και τα ζεστά σας λόγια είναι ένα καταφύγιο για το παιδί σας, που σας κοιτάζει με μάτια γεμάτα περιέργεια. Κάθε σας χαμόγελο, κάθε αγκαλιά έχει τη δύναμη να γεμίσει την καρδιά και την ψυχή τους με τη γνώση ότι τα αγαπούν, ότι θα ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις που τα περιμένουν. Ξέρουν ότι είσαι εκεί, δίπλα τους, όποτε σε χρειαστούν. Ξέρουν ότι θα τους δείξεις τον δρόμο να περπατάνε ανεξάρτητα και με αυτοπεποίθηση. Ξέρουν ότι είσαι εκεί όταν μαζεύονται μαύρα σύννεφα και θα είσαι το καταφύγιό τους. Ξέρουν ότι είσαι η μητέρα τους, ότι είσαι ο κόσμος τους. Ξέρουν ότι προσπαθείτε να τους χαρίσετε μια ευτυχισμένη και υγιή παιδική ηλικία, γεμάτη αταξίες και παιχνίδια.

Κυριάκος, 19 ετών: "Η μαμά μου είναι πάντα εκεί για μένα. Μπορώ πάντα να βασιστώ πάνω της, ακόμα και στη μέση της νύχτας. Πάντα βρίσκει τις σωστές λέξεις. Και της αρέσει να μοιράζεται αγκαλιές. Χαχαχα... Μαμά, σε ευχαριστώ που είσαι η μαμά μου, σε ευχαριστώ που με αγαπάς πάντα, ακόμα κι όταν γίνομαι ενοχλητικός."

Τα κολάν Matylda και Bluebell είναι μια εξαιρετική επιλογή κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη.

Matylda και Bluebell κολάν: πιστοί σύντροφοι σε όλα τα στάδια της ζωής

Τα εξαιρετικά ελαστικά μας κολάν Matylda και Bluebell είναι οι φίλοι σας που σας προσφέρουν άνεση, προσαρμοστικότητα και στυλ. Με την αναπνοή, την απαλότητα και τον κομψό σχεδιασμό τους, είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, είτε είστε έγκυος, θηλάζετε μωρό, κυνηγάτε ένα μικρό παιδί, διαβάζετε ένα βιβλίο στον καναπέ, τακτοποιείτε το σπίτι ή ψωνίζετε σε παντοπωλεία στην αγορά...

Anja, 36 ετών: "Η μαμά μύησε την αδερφή μου και εμένα στη φύση. Και αν ποτέ δεν είχα όρεξη να πάω βόλτα στην εφηβεία μου, σήμερα το εκτιμώ γιατί μου έδειξε μια γωνιά όπου μπορώ να χαλαρώσω. Της είμαι ευγνώμων γιατί τώρα μοιράζεται αυτές τις ομορφιές με τα παιδιά μου, τα εγγόνια της, σε ευχαριστώ που συνεχίζεις αυτή την πολύτιμη παράδοση."

Είθε η Γιορτή της Μητέρας να είναι γεμάτη αγάπη, γέλιο και αξέχαστες στιγμές που όλα τα μέλη της οικογένειας θα αγαπούν για πάντα.

Επιμέλεια: Nikolina Koljanin