Lorella Flego: Αγαπημένο κολάν για το καλοκαίρι του 2024

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η ζεστή εποχή απαιτεί πάντα πολλή άνεση. Ελαφριά υλικά, απλά κοψίματα, χρώματα... Στο LELOSI βρήκα αρκετά τέτοια μοντέλα παντελονιών και κολάν για ελεύθερο χρόνο. Κάποια τα συνδύασα ακόμη με πιο κομψά τοπ, όπως ένα blazer ή μια κοντομάνικη μπλούζα. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην άνεση και τη λειτουργικότητα στη μόδα, τα είδη για ελεύθερο χρόνο, έχουν γίνει κυρίαρχη τάση. Ως εκ τούτου, τον Ιούλιο, θα διάλεγα αυτά τα κομμάτια και θα αφεθώ στη γοητεία του καλοκαιριού, που χτυπάει επίμονα την πόρτα.

Ιδιαίτερο μπλε

Ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα, ειδικά σε αυτή την έκδοση, καθώς μου θυμίζει έναν άψογο καλοκαιρινό ουρανό και είναι μια τέλεια εναλλακτική του μαύρου. Συνδύασα ένα απαλό κάπρι κολάν Tiffany με μια φουσκωτή μπλούζα με μανίκια και εσπαντρίγιες.

Κανένας φόβος με το λευκό

Ξέρω ότι το λευκό μπορεί να είναι πολύ απαιτητικό, ειδικά στο κάτω μέρος, αλλά τα Pearl white κολάν είναι ευπρόσδεκτα το καλοκαίρι. Το κλειδί είναι να φορέσετε κάτι πιο μακρύ από πάνω τους, σαν χιτώνα που καλύπτει το πίσω μέρος και έχει πιο φαρδύ σχήμα.

Με πούλιες

Μια πολύ χαριτωμένη εκδοχή του κολάν LELOSI! Οι πούλιες είναι παντού σήμερα και είναι ξεκάθαρο ότι τις φοράμε και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Άν είναι σε κολάν, ακόμα καλύτερα. Λατρεύω το τριανταφυλλένιο σχέδιο στο κολάν Ilmenite και τον συνδυασμό μαύρου και σκούρου πράσινου. Το τοπ θα το επιλέξω στα ίδια χρώματα, αν και μπορώ να συνδυάσω αυτό το κολάν και με μαύρη μπλούζα boho με φαρδιά μανίκια.

Με δαντέλα

Αυτή η πλαϊνή δαντέλα στο μοντέλο Adelina είναι τα πάντα. Αυτό το μοντέλο είναι απίστευτα απαλό και ευχάριστο στο δέρμα, επίσης πολύ ελαστικό για να επιτρέπει υπέροχη κίνηση και άνεση. Με γοητεύει το πόσο καλά ταιριάζει με ένα blazer. Πραγματικά εκπληκτικό και απόδειξη ότι μπορούμε να μετατρέψουμε το κολάν σε κάτι περισσότερο. Πάντα.

Παντελόνι ιβουάρ

Ομολογώ ότι το παντελόνι Farrah 24/7 με εξέπληξε πολύ. Είναι απαλό σαν δεύτερο δέρμα, πολύ προσαρμόσιμο και μου αρέσει αυτό το χρώμα γιατί δείχνει πάντα κομψό. Γι' αυτό επέλεξα ένα πλεκτό τοπ και μια ζακέτα. Νομίζω ότι είναι πάντα καλό να βρίσκεις αντιθέσεις στη μόδα.

Σορτς

Η καλοκαιρινή περίοδος απαιτεί και χρώματα. Είναι υπέροχο αν μπορούμε να παίξουμε μαζί τους. Τα σορτς Τζαμάικα sείναι ιδανικά για ελεύθερο χρόνο, ποδηλασία, περπάτημα, ακόμα και για την παραλία. Στο LELOSI μπορείτε να βρείτε ασορτί μαγιό για να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Προετοιμασία: Lorella Flego