Lelosi: Επαναπροσδιορίζοντας τη μόδα για καθημερινά ρούχα στον σύγχρονο τρόπο ζωής

Τα τελευταία χρόνια, μια σημαντική στροφή έχει σημειωθεί στη βιομηχανία της μόδας, με την άνοδο της ζήτησης στα καθημερινά ρούχα. Αυτή η τάση αντανακλά την αυξανόμενη επιθυμία για ρούχα που συνδυάζουν άψογα το στυλ και την άνεση, καλύπτοντας τις ανάγκες των ατόμων που ακολουθούν ενεργούς και διαφορετικούς τρόπους ζωής. Μεταξύ των επωνυμιών που πρωτοστατούν σε αυτό το κίνημα είναι το Lelosi, ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας, της καινοτομίας και της δέσμευσης για τον εορτασμό της μόδας καθημερινών ρούχων. Πέρασαν οι εποχές που η μόδα ήταν αποκλειστικά για να εντυπωσιάσει. Σήμερα, οι άνθρωποι αναζητούν ρούχα με τα οποία όχι μόνο δείχνουν όμορφοι, αλλά διαθέτουν καλή αίσθηση και συμπληρώνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Αυτή η αλλαγή στη συμπεριφορά των καταναλωτών έχει οδηγήσει στη μόδα καθημερινών ρούχων, μια κατηγορία που περιλαμβάνει ευέλικτα και άνετα ρούχα κατάλληλα για διάφορες δραστηριότητες αναψυχής και περιστασιακές εξόδους.

Flower top – συλλογή Airmesh, top Cassiopea

Συνδυάζεται με μπουκλέ Chanel τζάκετ και ψηλόμεσο παντελόνι και αλλάζει τελείως. Μου αρέσει που το άλλαξα με τη βοήθεια ενός αρκετά κομψού συνδυασμού. Και τα λουλούδια αυτής της απόχρωσης είναι πραγματικά όμορφα.

Shaping Body – body Olympia

Να μην καλυφθεί εντελώς, γιατί είναι πραγματικά όμορφο! Καθόλου διάφανο, λειτουργεί ως τοπ με τη μίντι πουά φούστα, ένα διαχρονικό κομμάτι, συν το μαύρο blazer. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου στυλ.

Σκούρο μπλε παντελόνι – παντελόνι Relaxed, Blue Tornado

Πολύ απαλό ύφασμα και αμέσως με έκανε να σκεφτώ το ναυτικό στυλ. Αποφάσισα λοιπόν να το συνδυάσω με ρίγες και sneakers σαν διακοπές. Σε αυτή την περίπτωση, τα αθλητικά παπούτσια ήταν πραγματικά απαραίτητα.

Στενό τζιν – τζιν New York

Φορώντας ένα δαντελένιο τοπ και λευκό blazer, το στενό τζιν αποκτά νέα διάσταση. Μου άρεσε το πραγματικά νέο print σε αυτό το ελαστικό τζιν, που είναι επίσης πολύ άνετο.

Miniskirt – τζιν μίνι φούστα Nevada

Το συνδύασα με μεταξωτό πουκάμισο, για απλή εμφάνιση. Χαριτωμένες μπαλαρίνες στα πόδια μου. Η τζιν μίνι φούστα, όπως και η μίντι φούστα, είναι ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις πάντα, ειδικά το καλοκαίρι. Αυτό το μοντέλο είναι εξαιρετικά ελαστικό και πολύ άνετο.

Μαύρο κολάν – κολάν Special Edition, Hera

Αυτή είναι η πολύ προσωπική μου ερμηνεία για το ethno chic στυλ. Τα μαύρα κολάν είναι πραγματικά απαλά και άνετα, αλλά ήθελα να τα αλλάξω με κάτι ιδιαίτερο. Έχω προσθέσει λοιπόν ένα μεταξωτό, μπεζ πουκάμισο, ένα κιμονό με κρόσσια και μπαλαρίνες. Μου αρέσει πολύ αυτό το look, ήταν τόσο εκπληκτικά όμορφο για μένα!

Προετοιμασία: Lorella Flego