Κολάν για κάθε περίσταση από την Tjaša Kokalj Jerala

Από το 2020, οι φόρμες και τα κολάν έχουν γίνει σχεδόν απαραίτητα κομμάτια γκαρνταρόμπας για ένα ευρύ φάσμα περιστάσεων, συμπεριλαμβανομένων πιο επίσημων και επαγγελματικών εκδηλώσεων. Προσωπικά, προτιμώ να τα φοράω για τον αρχικό τους σκοπό - αθλητισμό και αναψυχή - γιατί παρέχουν εξαιρετική άνεση και ελευθερία κινήσεων. Ωστόσο, με νέα υλικά και κοψίματα, απολαμβάνω να πειραματίζομαι και να τα ενσωματώνω σε trendy outfits, ενώ πάντα προσέχω τους ενδυματολογικούς κώδικες, όπως το επαγγελματικό ντύσιμο.

Για μοντέρνους συνδυασμούς, μου αρέσουν ιδιαίτερα τα φαρδιά παντελόνια, όπως το Χαλαρό κολάν Alma. Αυτά μπορούν να διαμορφωθούν αβίαστα σε μια κομψή εμφάνιση με ένα blazer για μια πιο ιδιαίτερη περίσταση.

Το ίδιο ισχύει και για την Pearl βερμούδα, την οποία φοράω τόσο σε αθλητικούς όσο και σε πιο κομψούς συνδυασμούς, καθώς είναι απίστευτα ευέλικτη. Μου αρέσει να την συνδυάζω με αθλητικά παπούτσια για μια χαλαρή αλλά μοδάτη εμφάνιση.

Ένα άλλο κομμάτι που λατρεύω να εντάξω στο στυλ μου είναι η Osprey βερμούδα. Είναι ιδανική για αθλητικές δραστηριότητες, αλλά μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε ένα πιο εκλεπτυσμένο ντύσιμο συνδυάζοντάς το με μια κομψή μπλούζα ή ένα blazer.

Αυτό που πραγματικά εκτιμώ για τα προϊόντα LELOSI είναι η απίστευτη απαλότητα και άνεσή τους. Παρέχουν τη σωστή υποστήριξη όπου τη χρειάζομαι, ενώ προσφέρουν επίσης κομψά κοψίματα που μου επιτρέπουν να τα φοράω όχι μόνο για σπορ και αναψυχή, αλλά και για άλλες περιστάσεις. Το LELOSI συνδυάζει μοναδικά άνεση και στυλ.

Συγγραφέας: Tjaša Kokalj Jerala