Lelosi Πρωτοβουλία για φιλανθρωπία

Στην Τσεχική Δημοκρατία, δώσαμε μαγιό σε παιδιά από ορφανοτροφεία και υποβαθμισμένα υπόβαθρα

Το Lelosi είναι ένα εμπορικό σήμα που προσφέρει μοντέρνα και απίστευτα άνετα ρούχα για ολόκληρη την οικογένεια. Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι η ευτυχία βρίσκεται σε μικρά πράγματα και ότι τα ζεστά χαμόγελα φέρνουν χαρά. Αυτό το καλοκαίρι, επικεντρώσαμε στη στήριξη των παιδιών από ορφανοτροφεία και υποβαθμισμένα υπόβαθρα. Συνεργαστήκαμε με σχετικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

Θέλαμε να απολαύσουν τις καλοκαιρινές περιπέτειές τους

Ο στόχος μας ήταν απλός - να δώσουμε κάτι που θα έκανε τα παιδιά να αισθάνονται άνετα και σίγουρα, ενώ απολαμβάνουν στιγμές ξέγνοιαστες μέσα στο νερό. Εμείς θέλαμε να αγκαλιάσουν τη χαρά των καλοκαιρινών περιπετειών. Καταλαβαίνουμε πώς είναι σημαντικό για όλους να αισθάνονται καλά στο δέρμα τους.

Δωρίσαμε μαγιό σε οργανισμούς που συνεργάζονται με παιδιά και σε ορφανοτροφεία

Η δωρεά έγινε σε συνεργασία με αρκετούς οργανισμούς οι οποίοι συνεργάζονται με παιδιά και νέους σε διάφορες δραστηριότητες. Το έργο τους είναι ανεκτίμητο, όπως να παρέχουν ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη στους νέους, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Οι δικαιούχοι περιλάμβαναν οργανισμούς που υποστηρίζουν τα παιδιά από μη προνομιούχες και ευάλωτες ομάδες, καθώς και ορφανοτροφεία. Για λογαριασμό μας, διανέμουν τα μαγιό στα παιδιά που τα χρειάζονταν περισσότερο.

Αριθμός οργανισμών και παιδιών που έλαβαν μαγιό

Δώσαμε μαγιό σε πέντε οργανισμούς από διαφορετικές περιοχές της Τσέχικης Δημοκρατία (nadační fond radost dětem, fond ohrožených dětí, Šatník - nadační Fond, Oděvní Banka, Spolu Dětem, o. σ.), η οποία στη συνέχεια τα διανείμει σε περισσότερα από 500 παιδιά ηλικίας 11 έως 14 ετών.

Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα με τα μαγιό

Η ανατροφοδότηση από τους οργανισμούς και τα παιδιά ήταν συγκινητικά και γεμάτα ευγνωμοσύνη. Τα παιδιά έλαβαν τα μαγιό με ενθουσιασμό και πολλά ανυπομονούσαν να τα δοκιμάσουν. Ο Naďa Dittmannová, διευθυντής του Spolu Dětem, δήλωσε: "Τα παιδιά ήταν πολύ ευχαριστημένα με τα νέα μαγιό. Τα χαμόγελά τους είναι ανεκτίμητα, και αυτή η πράξη σημαίνει πολλά για αυτά, για να μπορέσουν να απολαύσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Άλλοι οργανισμοί μοιράστηκαν παρόμοια συναισθήματα, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες δωρεές όχι μόνο παρέχουν υλική βοήθεια αλλά και συναισθηματική υποστήριξη, δείχνοντας στα παιδιά ότι δεν είναι μόνα τους και ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τα βοηθήσουν. Για το Lelosi, αυτή η δωρεά ήταν κάτι περισσότερο από μια πράξη καλοσύνης - ήταν ευκαιρία να δείξουμε στα παιδιά ότι πιστεύουμε σε αυτά και το μέλλον τους. Εμείς καταλαβαίνουμε ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην ευτυχία και την εμπιστοσύνη τους. Θα ακολουθήσουμε με χαρά τις ιστορίες τους και στοχεύουμε σε παρόμοια έργα στο μέλλον. Ευχαριστούμε όλους όσοι είναι μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού μαζί μας!

Προετοιμασία από: Gabriela Vaďurová