Λύση για μέγιστη άνεση: παντελόνι 24/7 και Relaxed κολάν

Τα παντελόνια 24/7 και τα χαλαρά κολάν είναι απαραίτητα στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχέως, οι γυναίκες αναζητούν ρούχα που να επιτρέπουν απεριόριστη κίνηση μέσα μας. Το multitasking ζει χωρίς να θυσιάζει το στυλ μας και την άνεση που είναι εξαιρετικά σημαντικά για εμάς. Στο LELOSI, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε σε αυτήν την πρόκληση, έτσι έχουμε οραματιστεί δύο πρωτότυπες συλλογές. Το παντελόνι 24/7 και το Relaxed κολάν είναι η τέλεια λύση για εσάς!

Παντελόνι 24/7: άνετο και κομψό για κάθε περίσταση

Για γυναίκες που περνούν τη μέρα τους καθισμένες σε γραφείο, αίθουσα δικαστηρίου, αίθουσα διαλέξεων ή στο ταμείο και το γραφείο για ώρες, τα ρούχα μας πρέπει να είναι ευέλικτα και άνετα. Πριν από πολύ καιρό, παρατηρήσαμε πόσα ανελαστικά παντελόνια υπήρχαν στην αγορά από υλικά που προκαλούν μια άβολη αίσθηση. Τα 24/7 παντελόνια παρέχουν απεριόριστη άνεση χωρίς να θυσιάζουν την κομψή εμφάνιση. Γιατί ξέρουμε ότι σαν εμάς μπορεί να μην είστε μεγάλος λάτρης του σιδερώματος αλλά μισείτε τα τσαλακωμένα ρούχα, τα έχουμε φτιάξει από μια νέα γενιά υλικού, νάιλον, που δεν τσαλακώνεται και τυλίγει όμορφα τα πόδια. Επιπλέον, η απαράμιλλη ευελιξία αυτών των παντελονιών θα σας επιτρέψει να κάνετε απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ διαφορετικών δραστηριοτήτων, είτε διευθύνετε μια συνάντηση, κρατάτε σημειώσεις, χαλαρώνετε σε ένα πάρτι μετά τη δουλειά ή χορεύετε στο κλαμπ αργά το βράδυ.

Ρίξτε μια ματιά στα παντελόνια 24/7!

Τα παντελόνια 24/7 παρέχουν απεριόριστη άνεση χωρίς να θυσιάζουν την κομψή εμφάνιση.

Χαλαρό κολάν: απαλό, άνετο και μη περιοριστικό

Μετά από μια κουραστική εργάσιμη μέρα, αξίζουμε λίγο χρόνο «εκτός». Χαλαρώνουμε στον καναπέ και παρακολουθούμε σειρές ή διαβάζουμε ένα βιβλίο. Ίσως, κάνουμε μεγαλύτερη βόλτα με τον σκύλο... Σε τέτοιες στιγμές, το μη περιοριστικό ντύσιμο είναι η τέλεια λύση - Χαλαρό κολάν με ίσια γραμμή. Θα εξακολουθείς να φαίνεσαι 'cool', προσεγμένη, αλλά τίποτα δεν θα σε σφίξει. Λοιπόν, θα μας ευχαριστήσετε επίσης για το Σαββατοκύριακο όταν πάτε στην αγορά και συναντήστε τον φίλο σας για καφέ στο κέντρο της πόλης. Θα ντυθείς άνετα και ακόμα πιο κομψά. Σε συνδυασμό με μία ζακέτα ή φούτερ LELOSI, θα επιτύχετε μια casual εμφάνιση και θα εντυπωσιάσετε ακόμα και τον φίλο σας.

Ρίξτε μια ματιά στα Χαλαρά κολάν!

Τα χαλαρά κολάν είναι μια εξαιρετική λύση για όταν δεν θέλετε να φορέσετε στενά είδη ένδυσης.

Σε έναν κόσμο όπου οι γυναίκες εκτιμούν όλο και περισσότερο την άνεση και το στυλ, τα παντελόνια 24/7 και τα χαλαρά κολάν έχουν γίνει βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Στη LELOSI καταλαβαίνουμε την ανάγκη για ρούχα που δεν σφίγγουν, δεν σας πιέζουν ή προκαλούν ενόχληση, ενώ παράλληλα χρειάζεται να φαίνεστε μοντέρνα ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Με τις καινοτόμες συλλογές μας, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να νιώσετε άνετα και με αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Να είστε γεμάτη ενέργεια, ό,τι κι αν κάνετε. Να έχετε καλή διάθεση και όχι να είστε δυσαρεστημένη με την επιλογή των ρούχων που φοράτε εκείνη την ημέρα. Παντελόνι 24/7 και το Relaxed κολάν είναι η απάντηση στην αναζήτησή σας για άνετα ρούχα.

Προετοιμασία: Nikolina Koljanin