ΜΑΓΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ

Για να σας βοηθήσουμε να λάμψετε όσο πιο λαμπερά γίνεται αυτό το καλοκαίρι, ακολουθούν μερικές συμβουλές μόδας για το πώς να αναδείξετε αυτό που θέλετε να τονίσετε ή πως να καλύψετε κάποια σημεία στο σώμα σας.

ΦΑΡΔΙΟΙ ΩΜΟΙ

Για να απαλύνετε την εμφάνιση των φαρδιών ώμων, προτιμήστε μαγιό με δέσιμο στον λαιμό. Αυτό το στυλ θα μειώσει την εμφάνιση των φαρδιών ώμων. Επιλέξτε σλιπ μαγιό με φαρδιά ζώνη για να ισορροπήσει τη σιλουέτα σας και να φαρδύνει ελαφρώς τους γοφούς σας.

Κομψό ολόσωμο Barbados

ΚΟΝΤΟΣ ΚΟΡΜΟΣ

Επιμηκύνετε τη σιλουέτα σας με ολόσωμα μαγιό με κάθετα σχέδια σε κάθε πλευρά. Οι ρίγες, τα φλοράλ και τα πολύχρωμα μοτίβα είναι μοντέρνα φέτος και θα είναι τέλεια οπτικά για να επιμηκύνετε τον κορμό σας, δίνοντάς σας μια κομψή εμφάνιση.

Κομψό ολόσωμο Jamaica

ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΤΟ

Ενώ ένα σουτιέν push-up είναι μια προφανής επιλογή, μπορείτε επίσης να ενισχύσετε το στήθος σας με πλούσια χρώματα και σχέδια. Μπλούζες με βολάν και σούρες κάνουν θαύματα. Κρατήστε τα σλιπ μαγιό απλά με minimal μοτίβα για να ισορροπήσετε την εμφάνιση.

Bandeau μπικίνι τοπ Jamaica

ΦΑΡΔΙΑ ΓΟΦΙΑ (ΣΧΗΜΑ ΑΧΛΑΔΙ)

Το κλειδί για τέλεια μαγιό είναι η εξισορρόπηση του πάνω και του κάτω μέρους. Αποφύγετε τα μεγάλα σλιπ μαγιό ή τα πολύ κοντά σορτς, που τονίζουν τους γοφούς. Επιλέξτε σλιπ με λεπτό δέσιμο στα πλάγια για να αποφύγετε να τονίσετε πολύ τους γοφούς. Για το πάνω μέρος, επιλέξτε ένα εντυπωσιακό σουτιέν, ακόμα και με κρόσσια, για να τραβήξετε την προσοχή στο ντεκολτέ σας.

Brazilian Magma

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΤΟ

Η σωστή υποστήριξη είναι απαραίτητη. Επιλέξτε ένα τοπ μαγιό με καλή στήριξη χωρίς ιδιαίτερες διακοσμήσεις. Οι παχύτεροι ιμάντες προσφέρουν επίσης καλύτερη υποστήριξη.

Balconette μπικίνι τοπ Magma

ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ

Για να καλύψετε ή να διαμορφώσετε την κοιλιά σας, προτιμήστε ολόσωμα μαγιό με εφέ διαμόρφωσης κατασκευασμένα από συμπαγές υλικό, ή ψηλόμεσα μαγιό ή τοπ. Μαγιό με σούρες ή με τραχύ ύφασμα γύρω από την περιοχή της κοιλιάς βοηθούν επίσης καλύπτοντάς την ελαφρώς.

Κομψό ολόσωμο Magma

Προετοιμασία: Tjaša Kokalj Jerala