Ανοιξιάτικη LELOSI και πώς να τη συνδυάσετε

Για να περάσετε ποιοτικό χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, χρειάζεστε επίσης καλής ποιότητας, ελαφριά και άνετα ρούχα. Τα μαλακά υφάσματα, τα λεπτά κοψίματα, η σωστή ελαστικότητα και, φυσικά, η αίσθηση της μόδας είναι τα πλεονεκτήματα που έχει να προσφέρει η σημερινή μόδα. Αυτόν τον μήνα, διάλεξα μερικά βασικά κομμάτια LELOSI και τα συνδύασα με τον δικό μου τρόπο. Ο ελεύθερος χρόνος είναι μια πολύτιμη στιγμή για ξεκούραση, χαλάρωση και διασκέδαση που μας ικανοποιούν. Η μόδα για αυτές τις στιγμές αντικατοπτρίζει την επιθυμία για άνεση, πρακτικότητα και έκφραση προσωπικού στυλ χωρίς επίσημους περιορισμούς. Από αθλητική κομψότητα έως χαλαρούς συνδυασμούς για την παραλία, για καφέ ή για βόλτα με έναν φίλο, το LELOSI συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική, επιτρέποντάς μας να φαίνόμαστε καλά και να νιώθουμε πολύ καλύτερα. Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω την επιλογή μου από ρούχα LELOSI για χαλαρές στιγμές, είτε πρόκειται για Σαββατοκύριακο στη φύση, παρέα με φίλους ή απλά απολαμβάνοντας τον χρόνο μας στο σπίτι (διαπίστωσα ότι έχουν όντως τρελά μαλακές πιτζάμες!).

Αέρινο Καλοκαιρινό Παντελόνι και τοπ με δαντέλα

Αυτά τα παντελόνια είναι πολύ ξεχωριστά γιατί είναι ανοιχτά στο πλάι, επιτρέποντας εύκολη κίνηση και φρεσκάδα, ειδικά το καλοκαίρι που οι μέρες γίνονται πολύ ζεστές. Τα συνδύασα με εξαιρετικά μαλακό και άνετο τοπ από δαντέλα (που είναι στην πραγματικότητα φανελάκι) σε μπεζ. Πρόσθεσα μια ζακέτα και κράτησα φυσικό τόνο που μου αρέσει.

Ξέρεις τις Skorts;

Ένα ενδιαφέρον κομμάτι που συνδυάζει εφαρμοστά κολάν και κοντή φούστα. Η skort είναι ένα υβριδικό κομμάτι, που μοιάζει με φούστα από το μπροστινό μέρος, αλλά έχει ενσωματωμένο κολάν από κάτω, το οποίο παρέχει εξαιρετική άνεση και πρακτικότητα. Είναι δημοφιλές κυρίως λόγω της πολυμορφίας και της χρηστικότητάς της, προσφέροντας περισσότερη ελευθερία κινήσεων από μια κλασική φούστα, διατηρώντας παράλληλα μια πολύ άνετη αίσθηση.

Κολάν Κάπρι

Τόσο άνετα που δεν θα ήθελα να τα βγάλω... Πραγματικά απαλά, ελαστικά και πολύ ευχάριστα στο δέρμα. Με σκούρα μπλε και λευκά χρώματα, δεν μπορεί κάτι να πάει στραβά, γι' αυτό πρόσθεσα ένα τοπ με βολάν στους ώμους για μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Αυτή τη φορά, φόρεσα κλειστές εσπαντρίγιες, αλλά είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί και με χαμηλά σανδάλια ή αθλητικά παπούτσια.

Must-Have: Μαύρο μαγιό

Στο LELOSI, μπορείς να βρεις μια πλούσια συλλογή από μαγιό (εδώ είναι το πάνω και εδώ το κάτω μέρος), αλλά επέλεξα εντελώς απλά, μαύρα, paddedones, με το κάτω μέρος να δένει στους γοφούς. Επειδή ντύνομαι πάντα με πολύχρωμα ρούχα, αυτή τη φορά ήθελα κάτι μαύρο και απλό. Τα γυαλιά ηλίου (αυτό το μοντέλο είναι πραγματικά κορυφαίο!) και μια σούπερ λειτουργική πετσέτα με τσέπη που έχει φερμουάρ στο πίσω μέρος είναι απαραίτητα – όταν μπαίνεις στο νερό, μπορείς να αποθηκεύεις το τηλέφωνό σου ή χρήματα σε αυτό.

Πιτζάμες

Αυτό το τιρκουάζ χρώμα με καλούσε! Οι μαλακές και άνετες πιτζάμες είναι τόσο όμορφες που μπορούν να γίνουν γρήγορα το πιο δημοφιλές κομμάτι για να φοράμε στο σπίτι και για όλες τις στιγμές που θέλουμε να είμαστε άνετοι, χαλαροί και να έχουμε παρέα το καλύτερο βιβλίο. Μου αρέσει επίσης που έχει και μακρυμάνικες γιατί κρυώνω γρήγορα τη νύχτα και αυτό το υλικό είναι το ιδανικό για μένα!

Στον ιστότοπο LELOSI , θα βρείτε πολλά περισσότερα!

Προετοιμασία: Lorella Flego