Ανοιξιάτικη επιτυχία: η συλλογή AirMesh

Είστε λάτρης της άνετης και κομψής μόδας; Σας βλέπουμε να γνέφετε; Είστε στο σωστό μέρος. Σας προσκαλούμε να μπείτε στον κόσμο της συλλογής LELOSI με παιχνιδιάρικα και ιδιαίτερα ρούχα, που ονομάσαμε AirMesh. Σας παρουσιάζουμε μοναδικά κομμάτια ρούχων που με λεπτομέρειες έχουν συγχωνεύσει ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για τις πιο ζεστές μέρες. Είτε ψάχνετε για ρούχα για χαλαρές βόλτες στην πόλη είτε για υπαίθρια σπορ και δραστηριότητες, η συλλογή AirMesh θα σας συνεπάρει πλήρως με το πλέγμα αέρα της. Εσείς θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν την υπέροχη συλλογή, η οποία είναι πραγματικά μια πραγματική ανοιξιάτικη επιτυχία; Συνέχισε να διαβάζεις...

Η Barbara Birsa, επικεφαλής ανάπτυξης στο LELOSI και το δημιουργικό μυαλό πίσω από την συλλογή AirMesh, μας εμπιστεύτηκε: "Τα παντελόνια AirMesh είναι η επιλογή μας για τις ζεστές μέρες και όλες εκείνες τις στιγμές που δεν θέλεις να φορέσεις στενά ρούχα. Ήταν οι πελάτες μας που ήθελαν ένα κορυφαίο στυλ ρούχων, με ζακέτες, και με αυτή την ιδέα, αναπτύξαμε επιπλέον προϊόντα και τα συνδυάσαμε όλα στη μοναδική συλλογή AirMesh. Το πάνω μέρος με ένα αέρινο πλέγμα στην πλάτη είναι ιδανική σύντροφος για τις πιο ζεστές μέρες και θέλαμε να δώσουμε στο κλασικό μας κολάν μία φούστα με μια νέα, φρέσκια εμφάνιση. Το στυλ αυτό αποτελεόί μια εξαιρετική προσθήκη σε ολόκληρο το ντύσιμο."

Η συλλογή AirMesh είναι ιδανική για τις μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Ίσως αναρωτιέστε ποια είχε στο μυαλό της όταν σχεδίαζε τη συλλογή AirMesh, τι είδος γυναίκας φαντάστηκε να φοράει τα ρούχα AirMesh. Μας εξήγησε ότι αυτή η συλλογή είναι ιδανική για όσους θέλουν άνεση και απαλότητα, που θέλουν να νιώθουν φανταστικά ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες. Τα ρούχα είναι τέλεια επιλογή για αναψυχή, αθλητικές δραστηριότητες και γιατί όχι – ακόμα και για δουλειά.

Πώς ενσωμάτωσε την έννοια του αέρινου πλέγματος στη συλλογή; "MΤο πλέγμα αέρα επιτρέπει σ τα ρούχα να είναι πιο αναπνεύσιμα και επομένως πραγματικά άνετα τις πιο ζεστές μέρες, ενώ επίσης είναι ενδιαφέρον δομικά. Σχεδιάζοντας τη συλλογή, θέλαμε να συνδυάσουμε και τις δύο έννοιες. Χρησιμοποιήσαμε το πλέγμα σε εκείνα τα μέρη του ρούχου που είναι συνήθως τα πιο ζεστά, ενώ σκεφτήκαμε επίσης για την τελική εμφάνιση του ρούχου, που έπρεπε να είναι ελκυστικό και μοντέρνο. Και εμείς κατάφεραμε να συνδυάσουμε τέλεια και τα δύο!"

Η Barbara Birsa μας αποκάλυψε τι ξεχωρίζει τη συλλογή AirMesh από άλλες συλλογές και αν υπάρχουν μοναδικές λεπτομέρειες για τις οποίες είναι ιδιαίτερα περήφανη. "Το υλικό AirMesh, η δυνατότητα αναπνοής, και η άνεση είναι τρεις λέξεις που περιγράφουν τη συλλογή. Είμαι πολύ περήφανη που έχουμε μία ολοκληρωμένη συλλογή όπου μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε προϊόντα μεταξύ τους και επίσης συμπληρώνουν όμορφα άλλα προϊόντα της γκάμα μας."

Γιατί θα ερωτευτείτε τη συλλογή AirMesh;?

Απαράμιλλη άνεση

Κάθε ρούχο AirMesh θα σας προσφέρει απαράμιλλη άνεση και την ελευθερία κινήσεων, που λαχταρούσες. Θα τα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Ναι, αυτή θα είναι η δική σου αγάπη. Και ξαφνικά, όλα τα ρούχα της συλλογής AirMesh θα στοιβάζονται στο επάνω ράφι της ντουλάπα, ώστε να τα έχετε πάντα κοντά σας όταν μια νέα περιπέτεια είναι πολλά υποσχόμενη.

Τα ρούχα AirMesh συνδυάζουν τη διαχρονική κομψότητα με την εξαιρετική πρακτικότητα, κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις υπέροχα σε κάθε περίσταση. Με τέτοια ρούχα, θα φαίνεστε υπέροχες σε διάφορες περιστάσεις, και θα το γνωρίζετε πάντα. Με σιγουριά, θα κοιτάξετε γύρω σας κρατώντας το κεφάλι σας ψηλά και θα χαιρετάτε την παιχνιδιάρικη διάθεση κάθε δευτερολέπτου, λεπτού, ώρας...

Barbara Birsa: "Υλικό AirMesh, αναπνοή και άνεση είναι τρεις λέξεις που περιγράφουν τη συλλογή"

Αυξημένη αναπνοή

Αυξημένη αναπνοή χάρη στο AirMesh, δεν θα αισθάνεστε πολύ ζεστές ακόμα και όταν οι θερμοκρασίες αυξάνονται. Το αέρινο πλέγμα πράγματι αυξάνει την αναπνοή, ανεξάρτητα από το πόσο δραστήριοι είστε. Ξεχάστε την ενοχλητική εφίδρωση, η συλλογή AirMesh είναι πραγματικά φίλος σας και την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Συντονισμένα σχέδια και χρώματα

Τα συντονισμένα σχέδια και χρώματα θα σας επιτρέψουν να συνδυάσετε και να ταιριάξετε έξυπνα μεμονωμένα ρούχα από τη συλλογή AirMesh, δίνοντάς σας πολλές επιλογές για τη δημιουργία μοναδικών εμφανίσεων. Και εμείς έχουμε μια συμβουλή μόδας για εσάς! Αν θέλετε να κάνετε εντύπωση όπου κι αν εμφανιστείτε, μπορείτε επιλέγοντας μοντέρνα ταιριαστά παντελόνια, κολάν με φούστα (σκορτ), τοπ, ζακέτες και σκουφάκια του μπέιζμπολ του ίδιου σχεδίου. Και ναι, θα βάλετε ευχαρίστως ένα καπέλο μπέιζμπολ LELOSI στο κεφάλι σας, καθώς έχει ρυθμιζόμενη περιφέρεια (ξεχάστε το ενοχλητικό σφίξιμο), είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ, απαλό υλικό που στεγνώνει γρήγορα (έτσι θα το φοράτε ευχαρίστως όταν ο ήλιος ανατέλλει και έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ενώ εξακολουθείτε να θέλετε να εκπέμπετε ότι είστε μέσα στη μόδα). Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: αν αγαπάτε τα κολάν, σας περιμένουν ήδη νέα σχέδια, για να τα συντονίσετε χρωματικά με ζακέτες AirMesh και τοπ, και με τα προαναφερθέντα καπέλα.

Τέλεια επιλογή για την Άνοιξη και το καλοκαίρι

Η συλλογή AirMesh είναι ιδανική για την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς προσφέρει ανάλαφρα και αναπνεύσιμα ρούχα κατάλληλα για τις πιο ζεστές μέρες.

Πλούσια συλλογή

Α, ναι, τα έχουμε σκεφτεί όλα. Μπορείτε να ντυθείτε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και να δείχνετε πολύ μοδάτη. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ζακέτες, τοπ, φόρμες και σκορτ. Λόγω της μοναδικής λεπτομέρειας – ευάερο πλέγμα – θα ορκίζεστε μόνο σε αυτά τα ρούχα κατά τις μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Συλλογή AirMesh για άνδρες

Φυσικά, δεν έχουμε ξεχάσει τους άντρες. Για αυτούς, δημιουργήσαμε απαλές και ελαστικές φόρμες AirMesh, οι οποίες διαθέτουν άνεση και πρακτικότητα. Θα τους αρέσει η ελαστική μέση, το ρυθμιζόμενο κορδόνι περίσφιξης και οι πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ. Το αέρινο πλέγμα είναι απλώς ένα μπόνους, καθιστώντας τα δικά τους αγαπημένα παντελόνια για τον ελεύθερο χρόνο.

Οι φόρμες AirMesh είναι μαλακές και ελαστικές, κατάλληλες για πολυάριθμες δραστηριότητες.

Ανοιξιάτικο fashion tip

Ψαχουλεύεις την γκαρνταρόμπα σου και ετοιμάζεις τι θα φορέσεις αυτή την άνοιξη; Ποια ρούχα θα επιλέξεις για την ανοιξιάτικη αυτή μοδάτη εποχή; Η Barbara Birsa τόνισε: "Οι γυναίκες πρέπει να ντύνονται με τρόπο που να τους κάνει να νιώθουνε πάντα καλά. Έρχονται οι θερμότεροι μήνες, ας είμαστε τολμηρές και ας φορέσουμε πολύχρωμα ρούχα με διάφορα prints. Ας τα συνδυάσουμε. Ας δείξουμε την άνοιξη και τη θετική ενέργεια των ζεστών ακτίνων του ήλιου επίσης με τα ρούχα μας".

Όπως μπορείτε να δείτε, η συλλογή AirMesh φέρνει μια επανάσταση άνεσης και στυλ, κατάλληλη για κάθε μέρα. Με το μοναδικό αέρινο πλέγμα που εξασφαλίζει φρεσκάδα και άνεση, κομψά σχέδια και χρώματα, θα γίνετε trendsetter. Όλοι θα θέλουν να μιμηθούν το στυλ σας. Όλοι θα σας ρωτάνε από πού αγοράσατε τόσο μαγευτικά ρούχα που χαρίζουν ζωντάνια στη ζωή σας.

Προετοιμασία: Nikolina Koljanin