35% έκπτωση σε ΚΑΘΕ δεύτερο προϊόν με κωδικό: LELOSI35

LELOSI υλικό μπαμπού


Στη LELOSI, ακολουθήσαμε τις τάσεις και ακούσαμε τους πελάτες μας, και το αποτέλεσμα είναι η πρώτη μας συλλογή από μπαμπού, ένα επαναστατικό βιώσιμο υλικό που θα σας εντυπωσιάσει με την ατελείωτη άνεση του. Εξερευνήστε μοναδικά σχέδια και ντυθείτε με απαλότητα που θα σας γοητεύσει απόλυτα.
Παρουσιάζουμε τη σειρά Μπαμπού Brilliance από τη LELOSI

Το μπαμπού λατρεύει τον ήλιο, τραβάει τις ακτίνες του και φτάνει μέχρι τον ουρανό. Ίσως είναι αυτή η αγάπη για τη ζεστασιά και τη φωτεινότητα που κάνει τα ρούχα από μπαμπού τόσο ιδανικά για το καλοκαίρι. Ελαφρύ, απαλό υλικό που αναπνέει. Αυτές οι ιδιότητες αξιοποιούνται μέσω μιας φιλικής προς το περιβάλλον διαδικασίας κατασκευής για την παραγωγή όμορφων, κομψών, πρακτικών ρούχων που εμποδίζουν ακόμη και τις επιβλαβείς ακτίνες UV.

Στη LELOSI, πιστεύουμε ότι το να δείχνεις ωραία σημαίνει να νιώθεις και ωραία. Στόχος μας είναι να δείχνετε όμορφοι και να νιώθετε υπέροχα - με φυσικό τρόπο. Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει ένα νέο, επαναστατικό υλικό από μπαμπού, το οποίο θέτει νέα πρότυπα στη μόδα.

Το ύφασμα μπαμπού είναι υποαλλεργικό, εξαιρετικά απαλό και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Ταυτόχρονα, απομακρύνει περισσότερη υγρασία ακόμα και από το καλύτερο οργανικό βαμβάκι. Είμαστε σίγουροι ότι το μπαμπού θα γίνει γρήγορα ένα από τα αγαπημένα σας υλικά.

Είμαστε περήφανοι που διανύουμε αυτό τον μακρύ δρόμο. Οι συντομεύσεις στη μόδα έχουν συχνά καταστροφικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, στον πολιτισμό και στην ευημερία. Η νέα μας καλοκαιρινή σειρά μπαμπού προέρχεται από βιώσιμες καλλιέργειες και η διαδικασία παραγωγής έχει αναπτυχθεί σχολαστικά ώστε να είναι σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο. Ακόμα και η συσκευασία μας είναι φτιαγμένη από μπαμπού!

ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΟ, ΣΟΥΠΕΡ ΔΥΝΑΤΟ
ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ UV