35% έκπτωση σε ΚΑΘΕ δεύτερο προϊόν με κωδικό: LELOSI35

Εκπτώσεις μέχρι 41 %
Φυσικά κομψό. Φυσικά Ευγενικό. Φυσικά εσύ.
LELOSI ΜΠΑΜΠΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΔΡΕΣ

Γιατί να επιλέξετε το ΜΠΑΜΠΟΥ;

Υποαλλεργικό

Ευγενικό με το δέρμα, το bamboo είναι φυσικά υποαλλεργικό, εξαιρετικά απαλό και διαπνέον υλικό, διατηρώντας το δέρμα σας χαρούμενο.

Σούπερ μαλακό και δυνατό

Ανθεκτική, δυνατή και εξαιρετικά μαλακή, αυτή η ίνα έχει ως αποτέλεσμα ρούχα μεγάλης διάρκειας που θα μπορείτε να απολαύσετε τα επόμενα χρόνια.

Ανθεκτικό στις ακτίνες UV

Η βισκόζη bamboo είναι φυσικά ανθεκτική στις ακτίνες UV που μπορούν να βλάψουν το δέρμα.

Οικολογικά απαλό

Ελαφρύ, διαπνέον και απαλό. Αυτές οι ιδιότητες αξιοποιούνται μέσω μιας φιλικής προς το περιβάλλον διαδικασίας κατασκευής για την παραγωγή όμορφα κομψών, πρακτικών κομματιών.

Μπαμπού Συλλογή

Η συλλογή μας από bamboo περιλαμβάνει μια σειρά από ρούχα για άνδρες και γυναίκες. Δείτε τα εκπληκτικά φορέματα, τουνίκ, τοπ, παντελόνια, αθλητικές φόρμες και πουλόβερ που προσφέρουν μια βιώσιμη εναλλακτική στη γρήγορη μόδα.

Σορτς Ibiza

29.00 €

Σορτς Oasis

29.00 €

Φόρεμα Coco

32.00 €

Φόρμες Cheetah

35.00 €
LELOSI – Καινοτόμος Μόδα

Ως επωνυμία μόδας που καθοδηγείται από την επιστήμη, καταλαβαίνουμε ότι ακριβώς επειδή μια ίνα προέρχεται από τη φύση, δεν σημαίνει ότι είναι ευγενική με τη φύση.

Τεράστια φροντίδα και σκέψη μπαίνει σε κάθε υλικό μας. Με το πρωτοποριακό μας ύφασμα, αναπτύξαμε ένα υλικό που μιμείται τη φύση χωρίς να το χαλάει!

Η περιορισμένη παραγωγή μας σε ρούχα από μπαμπού είναι η τελευταία έκφραση των αρχών της βιωσιμότητας, της επιστήμης, της άνεσης και του στυλ - που βρίσκονται στον πυρήνα της LELOSI.

Σορτς Latte

Το σχέδιο Latte φέρει το ίδιο υπέροχο μπεζ χρώμα ιδανικό για μια μέρα στην παραλία ή απλά για μια βόλτα στο πάρκο. Είναι απαλό και άνετο και φαίνεται εκπληκτικό.
29.00 €